Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (3.09 secunde)
La doua zile de asteptari pentru o reactie din partea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), privind o noua tentativa a alesilor locali de a se intruni in sedinta extraordinara, iata si momentul adevarului:
Politistii din Mangalia sunt ingrijorati ca lucrurile ar putea degenera in municipiul la care facem referire, in conditiile in care chiar astazi are loc o noua tentativa a consilierilor locali de a tine o sedinta extraordinara.
Din aceasta perspectiva, purtatorul de cuvant al PNL a facut un apel pentru renuntarea la orice tentativa de a rezolva prin forta situatia de la Chisinau.
Ajunsi la locul faptei, angajatii Protectiei Consumatorului au descoperit alimente expirate, fire de par prin frigidere, precum si muste, care erau "flancate" de paianjeni in tentativa de a ajunge la mancare.
"Obraznicie, tupeu, propaganda si tentativa de manipulare"- a caracterizat Orban declaratia Elenei Udrea, potrivit careia PSD s-a aliat cu PNL impotriva sa.
Dupa o tentativa esuata de a "livra" societatii Lafarge un teren al Armatei, in speranta ca astfel bugetul local va fi "carpit" cu ceva banuti, iata ca primarul Marian Iordache a fost nevoit sa mai capituleze o data:
Silviu Ionita, inspector control trafic din cadrul ARR-ului Constanta, Ioan Alexandrescu ori Tipi Stan, ambii inspectori control trafic, sau - de ce nu - Marian Dima, cel ce a mai fost propus de PSD pe aceasta functie cu cateva luni in urma, atunci cand ministerul a mai avut o tentativa de a-l schimba pe Marian Butnaru de la conducerea autoritatii.
Ni s-a inculcat ideea ca nu putem face nimic, ca orice tentativa este sortita esecului, ca nu ne putem uni, ca suntem un popor de incapabili!
Mai intai a fost "moartea subita" a pactului de guvernare, in urma unui radical si surprinzator gest de barbatie politica a PSD, care a reactionat compact, rapid si hotarat la tentativa ticluita de Basescu pentru confiscarea ministerului de interne in vederea alegerilor.
"Ne-au parvenit o serie de informatii extrem de preocupante cu privire la o tentativa de fraudare a alegerilor de catre Emil Boc si echipa sa guvernamentala a PD-L in sectiile de votare din strainatate.
Dupa ce a sustinut Romania, Franta exercita presiuni pentru ca Irlanda sa faca lobby pentru portofoliul agriculturii in urmatoarea Comisie Europeana, o tentativa de apararea a subventiilor agricole UE.
Dupa ce a sustinut Romania, Franta exercita presiuni pentru ca Irlanda sa faca lobby pentru portofoliul agriculturii in urmatoarea Comisie Europeana, o tentativa de apararea a subventiilor agricole UE.
Aceleasi surse sustin ca actualul presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, Adrian Duicu, ar fi pierdut increderea organizatiei care l-a acuzat recent de "tradare", dupa tentativa facuta, la inceputul acestei luni, de a trece la Partidul Democrat-Liberal.
Premierul a denuntat "imposibilitatea de a-si apara drepturile" sugerand ca abandoneaza orice tentativa de contestare a scrutinului.Iulia Timosenko, a depus marti, personal, un recurs in justitie care avea ca scop invalidarea rezultatului alegerilor prezidentiale castigate de Ianukovici, in cel de-al doilea tur, de la 7 februarie.
Nimic nu oglindeste mai bine debandada conducerii centrale a PD-L decat aceasta tentativa de a-l asigura pe Basescu ca nu are in spate un "Nr.
PNL are datoria sa aduca la cunostinta Romaniei preparativele Cabinetului Boc-Udrea de impovarare a natiunii, anuntate saptamana trecuta si de Mugur Isarescu", a afirmat Crin Antonescu, acuzand Guvernul de "tentativa de asasinat economic, la adresa celui mai productiv segment, clasa mijlocie".
Aceasta tentativa de dizolvare, la vremuri grele, a chipului propriu in peisajul comun si de aruncare a responsabilitatii individuale in carca a milioane de oameni nevinovati este cea mai jalnica proba de lasitate pe care o poate da un om ce detine inalte demnitati publice si care, mai ales, a pretins ani in sir ca el este alfa si omega a tot ceea ce se petrece acum in tara asta.
Printre atacurile suburban-vadimiste, la adresa PDL si a lui Basescu, Ponta mai scapa si cate o ironie la adresa lui Antonescu, ridiculizand orice tentativa a liberalilor de a forma o coalitie menita sa duca la o schimbare de regim si facandu-i responsabili in solidar cu PDL pentru dezastrul economic actual.
Impact News publica articolul "Ping-pong pe putere intre Ponta si vechii pesedisti pe tema guvernarii", pe care il puteti citi in continuare. 'Liderul PSD Victor Ponta cauta sa previna orice tentativa de subminare a autoritatii sale in partid.
Va exista o noua tentativa de suspendare a presedintelui Basescu? Joi, 19 august 2010, rezultatele sondajului erau urmatoarele: • Nu:
google-analytics.com